mandag 28. april 2008

..: Scrappemesse :..

For en utrolig flott helg! Har kost meg masse, men det har vært travelt *smile* På lørdagen var jeg jo som sagt på scrappemesse i Skedsmohallen - masse scrappe"shapper", mennesker og myyye fint å se(og kjøpe;-) Var så heldig at jeg fikk treffe aase, og det var bare så utrolig koselig!! Tia gikk bare så utrolig fort da vi satt og pratet, og en skulle tro vi hadde kjent hverandre i evigheter! Det var kjempe hyggelig! Det ble med litt godsaker hjem til denne scrappende mamma'n også - og her kommer noen bilder:

* Vi scrapper - LO'en min er inni her *glise*


* Litt diverse scrappestæsj *


* Scrappestæsj *


* ark fra sassafrasslass *

* Ark fra Making memories *

*Kjempefine 17. mai ark fra Papirdesign *

Etter messa dro vi innom Ikea - fikk med meg litt defra også, blandt annet Ingolf x 2 og litt småstæsj *bilder kommer senere*

Igår var vi på avslutningsball på danseskolen med Victoria. Det var kjempeflott, og prinsessa var sååå vakker og flink! Farmor ordnet håret,(tror farmor burde vært frisør istede for hjelpepleier ja!) med dårelokker, "diamanter" og glitter. Hun hadde ballkjole i sølv med taft, og var riktig så vakker. Victoria har gått på danseskolen sammen med søskenbarnet sitt, og begge to hadde like kjoler og var flotte prinsesser på ball *smile*


* danseprinsessene på ball *

Tusen takk for alle de koselige hilsnene i bloggen jenter, jeg setter så stor pris på det! Jeg har ikke fått tatt bloggrunden min i hele helgen, så i kveld skal jeg prøve å ta meg en tur - gleder meg til å besøke dere! Signe og jeg skal på helsestasjonen nå i formiddag, så da benytter vi sjansen til å trimme litt i samme slengen! Ønsker dere alle en fin dag!

*Klem fra Livy*

8 kommentarer:

Rosa sa...

der skulle je ha vøri! Tenker det var kjekt og inspirerande på scrappemesse!

Og nydeleg vakre prinsesser på ball :)

Bo med barn sa...

Så masse fint du har fått shoppet! Masse lekre ark :))

De små danseprinsessene så ut som virkelig prinsesser. Tenker de følte seg flotte :) Utrolig nydelige :)

Håper du legger ut bilder av lekestuen deres når den er ferdig. Jeg skal kjøpe stoffer på Stoff og stil imorgen, men jeg har ikke begynt å male ennå, så det blir ikke bilder ennå:)

a home far away sa...

Du visar alltid så fina inspirerande bilder!

Ha en härlig kväll.

Klem från Singapore

Fru Fjeldhammer sa...

så mye fint du har shoppet deg... tenk at jeg bor bare 10min med bil fra skedsmohallen og har aldri fått dratt meg dit når det er scrappemesse... jeg har helt tørke, men nå får jeg snart slenge meg bort til bikuben og få kjøpt noe nytt stæsj, kanskje jeg får ånden over meg!!

nydelige prinsesser altså!

klem.

Albertines verden sa...

Hei. Er bare innom for å takke for kommentaren på min lille feiring, da det desverre ikke ble noen pakke på deg denne gangen. Prinsesser på ball, det er tingen! Ha en feiende flott uke!

tinemor sa...

Så mye du har shoppa.
Gøy med Ditt inslag i "vi scrapper!"
Har ikke fått sett det enda, men snart.
Ha en strålende uke!

Jorunn sa...

Var du på scrappemessa du også? På lørdagen?! Jeg har brukt å være der på søndager jeg, men i år dro jeg på lørdag. Jeg vet jo ikke hvordan du ser ut, tror ikke jeg har sett bilde av deg noe sted, men det kan jo være at vi har bumpet inn i hverandre i en eller annen kø uten å ha visst om hverandre ;) Du kom i hvert fall hjem med mange fine ting, takk for titten!

Monica sa...

Så masse fint du handlet. Jeg var også der på lørdagen, men tror ikke jeg så deg...
Nydelig prinsesse på ball forresten :)
Ha en fin uke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...